ELVECRUISE – EN REISE GJENNOM LAND


Et elvecruise er noe helt for seg selv. Du reiser ikke til en by eller ett land. Du reiser gjennom landskap, gjennom byer og land. Du opplever åpne og duvende landskap der elven bukter seg sørover, nordover, vestover, østover. Noen ganger er elven som en stor innsjø med aktiviteter fra skip og næringsvirksomhet ved breddene. Andre ganger glir skipet gjennom landskap med vinmarker, idylliske småbyer og middelalderborger. Inntrykk fra land og dufter endrer seg hele veien. Vannveien er den eldste transportveien for oss mennesker, det fornemmer du underveis – historiske byer og kultursteder du bare har hørt om – åpenbarer seg.


Alt sammen uten å skifte transportmiddel. Det er enkelt, ingen stressende situasjoner ved flyplasser og togstasjoner. Du slipper å pakke kofferten opp og ned. Du er om bord. Nyter livet. Nyter komforten og maten – som selvsagt er inkludert i prisen. Og du kan velge om du vil gå i land i havnene underveis. Bli med på en spennende utflukt, eller kanskje ta sykkelen fatt på egen hånd.

Spektakulære opplevelser
Det er deilig å være om bord, men det er utfluktene fra havnene som åpner øynene dine for mangfoldet i verden. På utfluktene møter du kunnskapsrike reiseledere og foredragsholdere, flere bor eller har bodd på stedene du kommer til – og er lokalkjente. Det gjelder historie, tradisjoner, kunnskap om mat og vin og det særegne destinasjonene byr på.

Fra elvecruise på Donau

 

Elvecruise tilbys i hovedsak på de store vannveiene i Europa og Asia. Mangfoldet er stort. Daglig leder av Vista Travel, Svein Erik Søgård, forteller at «utviklingen av elvecruise har vært formidabel og mye har endret seg de siste årene. Skipene, komforten om bord og ikke minst destinasjonene. Det er mye å velge blant, både når det gjelder skip, destinasjoner og fasiliteter om bord. Spesielt de siste fem år har utviklingen mot stadig bedre skip vært formidabel. Vi kjenner de aller fleste rederier og skip, fra de enkleste til de luksuriøse. Ikke bare finner vi det beste cruiset for deg. Vi ordner med flyreise, transport til skipet og utflukter», sier Søgård.

 


SE FLERE AV VÅRE REISER MED ELVECRUISE

Reiseoperatør som holder til ved Rådhuset i Oslo.

Spesialist på elvecruise, tema- og rundreiser, reiser med privattog, kanalbåtferie og langtidsferie.

Vant i 2017, etter kun ett og et halvt års drift, prisen som Norges beste spesialreisearrangør på Grand Travel Awards, reisebransjens egen «Oscar-utdeling». Vant prisen igjen i januar 2020.

vistatravel.no

       

 


ANDRE HAR OGSÅ LEST

ÅRETS LEDER 2024

Blogg Vista Travel vant to priser under Grand Travel Award  Vista Travel har nok en gang vist sin styrke innen spesialreiser ved å ta hjem to ettertraktede priser under årets Grand Travel Award. Selskapet vant prisen for Årets Spesialreisearrangør, noe som er tredje gang siden 2015. Svein Erik Søgård, selskapets daglige leder, ble tildelt prisen Årets […]

Dåpen av MS Viva Two

Reise Skipsdåp Viva Two  - Time Two Celebrate! Av Vista Travels medarbeider Cristina Quevedo - mars 2023. Det er ikke hverdagskost å bli invitert til skipsdåp, så gleden og forventningene er skyhøye da vi får en invitasjon til å komme i dåpen til Viva Cruises nyeste skip, MS Viva Two. Vi, Cristina og Thomas, er de […]

TOPP FEM TEMA- OG RUNDREISER

Reise Tema- og rundreiser med håndplukkede reiseledere er populære som aldri før. Reisevante nordmenn søker stadig nye spennende reisemål med eksotiske opplevelser.

ORIENTEKSPRESSEN – ET JERNBANEIKON

Reise Etter å ha solgt Venice Simplon Orient Express (Orientekspressen) til et tre-sifferet antall norske kunder var det på tide at noen av kontorets representanter i selvsyn fikk ta del i den opplevelsen toget er. Togspesialistene Thomas og Svein Erik var de som ble sendt av gårde.